ســــــــروش

بیاد پاسدار شهید مهندس مسعود سروش

ســــــــروش

بیاد پاسدار شهید مهندس مسعود سروش

ســــــــروش

آن روزها دانشجویان مبارز تعدادشان در هر دانشگاه به تعداد انگشتان یک دست نمی رسید، زیرا سرکوب ها بشدت وحشیانه بود و تقریباً اگر کسی بوسیله ساواک دستگیر می شد دیگر امیدی به بازگشتش نبود، روزی یکی از دوستان مسعود که دانشجوی مدرسه عالی (دانشگاه) بیمه بود از او می خواهد برای شکستن جو اختناق حاکم بر این دانشگاه کاری بکند، چند روز بعد موقع نهار، مسعود به همراه چند تن از دانشجویان، خیلی عادی وارد غذاخوری این دانشگاه می شوند، و بعد از چند دقیقه شروع می کنند با هم کتک کاری کردن، بقیه دانشجو ها هم که می دانستند ماجرا چیست بعد از کتک کاری های ساختگی و هیاهو و سر صدا از غذا خوری خارج شده و شروع می کنند شعار دادن علیه رژیم شاه، و تا گارد دانشگاه به خود بیاید جمعیت دانشجویان از دانشگاه خارج می شوند و مسعود را فراری می دهند. از آن پس نیز تلاش های او در دانشگاه برای مبارزه با انحرافات فکری گروهک ها و طرفدارانشان، خاطرات عجیب و شیرینی را برای دوستانش به یادگار گذاشته است.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و در آنجا هم خوش درخشید و به همین دلیل تا زمان شهادتش او هیچگاه نتوانست موافقت فرماندهی را برای حضور در جبهه بدست آورد پس بناچار در اسفندماه سال 1360 مرخصی گرفت و برای شرکت در عملیات فتح المبین بصورت ناشناس به منطقه رفت و در اولین ساعات فروردین سال 1361 در منطقه شوش، جبهه عنکوش به همراه حدود بیست نفر از اعضاء گروه تخریب که در قطار به مقصد اهواز با آنها آشنا شده بود مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به شهادت رسید.

جوانی بسیار با نشاط بود و همواره اولین چیزی که در ذهن همه دوستانش از او به یادگار مانده است بذله های شیرین و و زیرکانه او بود، اعتقاداتش بسیار محکم بود، در اعمال و رفتارش بسیار دقیق بود و احکام فقهی را بر اساس رساله امام خمینی(ره) می دانست و عمل می کرد، به همین دلیل دوستانش بعد از شهادت اش نام فرزند رساله را بر وی گذاردند، او عاشق ادعیه و زیارات ائمه علیهم السلام بود و در وصیتنامه اش خواسته تا دعای ندبه و زیارت عاشورا را برایش بخوانند.

پیام های کوتاه

بزرگداشت امیرحسین فردی

شنبه, ۶ مهر ۱۳۹۲، ۰۷:۱۱ ب.ظ
بزرگداشت امیرحسین فردی در خبرگزاری فارس/۱
مؤمنی: نگاه فردی به ادبیات بر پایه وظیفه و جهاد بود/ فردی در فتنه ۸۸ از آبرویش خرج کرد

رئیس حوزه هنری گفت: نگاه امیرحسین فردی به ادبیات و هنر از سر ذوق‌آزمایی و تفنن نبود بلکه به عنوان وظیفه و جهاد بود، مخصوصا در این اواخر روی جهاد تأکید ویژه داشتند.

خبرگزاری فارس: مؤمنی: نگاه فردی به ادبیات بر پایه وظیفه و جهاد بود/ فردی در فتنه ۸۸ از آبرویش خرج کرد


به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مراسم تقدیر و بزرگداشت امیر ادبیات انقلاب اسلامی، امیرحسین فردی عصر امروز با حضور محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، سعید بیابانکی، محمد حمزه‌زاده، علی داوودی، ناصر فیض، مریم فردی دختر زنده‌یاد امیرحسین فردی، سعید چگینی داماد وی، محمد ناصری، محمدعلی قربانی، کمال شفیعی، محمد حسنی مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان، ابراهیم زاهدی مطلق، جواد کامور بخشایش، علی‌اصغر آب‌خضر و جمعی از اهالی ادب و اهالی رسانه در خبرگزاری فارس برگزار شد. در این مراسم که همزمان با ولادت این نویسنده انقلابی برگزار شد، از وب‌سایت امیرحسین فردی که به همت سعید چگینی آماده شده است، رونمایی شد.

در ابتدای این مراسم محسن مومنی شریف مدیر حوزه هنری در سخنانی کوتاه گفت: اینجا جمع شدیم تا گرامی ‌داریم یاد استاد عزیز و مهربانمان آقای فردی را که یادش و خاطراتش غالبا با ماست و در این پنج ماه کمتر روزی و ساعتی بر ما گذشته که به یادش نباشیم.

وی افزود: رحلتش خسارت بزرگی بود بر ادبیات انقلاب اسلامی. او در رشته و حوزه فعالیت خود، نمونه ممتازی بود از انسان‌هایی که انقلاب اسلامی معرفی کرد. از شمار آن گونه انسان‌های آرمانی که قرآن کریم آنان را با صفاتی مانند خدا دوستی، تواضع در برابر مؤمنان و گردن فرازی در برابر بیگانگان، مجاهدت در راه خدا و واهمه نداشتن از سرزنش و نیش‌خند سرزنش‌گران و معاندان توصیف کرده است. همه این ویژگی‌ها در پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در وصف آقای فردی آمده است. همانطور که ایشان فرموده‌اند، به راستی او هنرمند و نویسنده متعهد و مجاهد بود. مؤمن و سختکوش بود.

 

 

رئیس حوزه هنری با بیان اینکه فردی از شمار برجستگانی بود که نهال پر طراوت هنر انقلاب را در برابر دشمنان عنود و بعضی همراهان سست عنصر، با انگیزه و ایمان راسخ خویش پاسداری کردند و به شکوفایی و باروری امروزی رساند، خاطرنشان کرد: نگاه ایشان به ادبیات و هنر از سر ذوق آزمایی و تفنن نبود بلکه به عنوان وظیفه و جهاد بود مخصوصا در این اواخر روی جهاد تأکید ویژه داشتند. چون رهبر معظم انقلاب در شروع به کار مدیریت جدید حوزه فرمودند بودند «فرهنگ عرصه جهاد است. کسانی که در این میدان جهاد فرهنگی حضور دارند باید حق جهاد را به جا آورند.» ایشان با این اعتقاد مسئولیت مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری را پذیرفتند و علی‌رغم بیماری تا روز آخر مجاهدانه کار کردند.

وی با اشاره به اینکه امیرحسین فردی  انسان بسیار لطیفی بود، ‌گفت: وی به انسان‌ها و هم نوعان خود محبت می‌ورزید و حتی با پرندگان و درختان و سبزه و گیاه هم همزبانی و دوستی داشت. بنده و بعضی دوستان به یاد دارند وقتی عازم سفر به مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد بودیم، از زبانش در رفت که صبح رفته و با درختان پارک‌شهر خداحافظی کرده است. اما همین انسان لطیف و رئوف هنگامی که می‌شنید کسی نسبت به انقلاب و رهبری جفایی کرده بسیار خشن و پرخشاگر می‌شد.

مومنی شریف در این زمنیه توضیح داد: وقتی آن عنصر روسیاه خسرة الدنیا و آلاخرة که از قدیم با آقای فردی سابقه دوستی داشت و چرب و شیرینی دنیا او را فریفت و در مقابل انقلاب و آرمان‌های سابق خود ایستاد، در فتنه 88 به نظام اهانت کرده بود، آقای فردی با ادبیاتی متفاوت به او پاسخ داد.

وی ادامه داد: بعضی از دوستان و شاگردان، از این‌گونه به میدان آمدن ایشان نگران بودند و می‌ترسیدند معلم ادبیات انقلاب به کارهای سیاسی ژورنالیستی به زعم آنها بیفتد و آسیب ببیند. ظاهرا بعضی از اینها در همین زمینه با ایشان گفت‌وگویی هم داشته‌اند. ایشان از این توصیه آنها تعجب کرده بودند. یک بار پیش بنده درد دل می‌کردند که مگر ما از انقلاب مهم‌تر داریم؟ این آبرو را از انقلاب گرفته‌ایم و الان وقت خرج کردن آن است.

مدیر حوزه هنری در پایان سخنان خود گفت: حس سلوک از دیگر ویژگی‌های اصلی فردی بود.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۷/۰۶
محسن سروش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی